Brotis Čitluk

Brotis Čitluk
Kontinuiranim napretkom i edukacijama, marljivim radom djelatnika i praćenjem tržišta  početkom 2016. godine radi logističke modernizacije i zadovoljavanja potreba sve većeg broja kupaca tvrtka gradi moderno visokoregalno skladište sa 3000 paletnih mjesta.

Prateći tržište i nove trendove Brotis kontinuirano radi na edukaciji svojih partnera, arhitekata, keramičara i osoblja redovnim posjetama tvornicama i prezentacijama najnovijih proizvodnih sistema. Veliko i organizirano skladište kao i veliki lager robe koju Brotis posjeduje omogućava brzu i laku isporuku robe.

Osnovne  vrijednosti firme se poštuju od samog početka: pružanje pomoći klijentima od strane stručnog osoblja,puno poštovanje prema klijentima i dobavljačima, isporuka u dogovorenim rokovima. Zahvaljujući ovome kao i dobrom upravljačkom timu, Brotis uživa povjerenje klijenata i arhitekata i s razlogom zauzima vodeće mjesto u području djelovanja.

U Brotis reference se tako ubrajaju veliki projekti kao hotel Osejava i Vila Afrodita u Makarskoj, hotel Courtyard by Marriott u Sarajevu, hotel Luxe u Splitu, a trenutno su u završnoj fazi dva velika projekta u Mostaru – projekt Oaza i hotel Marriott koji će biti jedan od najluksuznijih objekata na ovim prostorima. Ekskluzivnu talijansku i španjolsku keramiku, te vrhunske svjetske brandove Brotis je doveo na ove prostore kao i dizajnerski dopadljive ali i mnogima prihvatljive keramičke programe. Brotis bilježi već preko 20 godina suradnje sa svjetskim liderom u svijetu keramike – Porcelanosa.

Brotis Čitluk

Studio Keramike Brotis d.o.o. djeluje na tržištu od početka 90ih godina i jedna je od prvih tvrtki specijaliziranih za keramiku i opremu za  kupaonice u BiH. U skoro 30 godina rada, konstantnog napredovanja u razvoju djelatnika i ponude, Brotis je stvorio impresivan broj referenci na području BiH i Hrvatske. Stalnim rastom ponude vrhunske keramike i sanitarija i ostale kupaonske opreme 2007. godine, tvrtka se odlučuje na proširenje objekta gdje se proširuju na 3500 m2 zatvorenog prostora,od toga 1500 m2 izložbeno-prodajnog prostora što je čini najvećim izložbenim prostorom u BiH specijaliziranom za keramiku i opremu za kupaonice.

NazivBROTIS ČITLUK
ZemljaBosna i Hercegovina
Websitewww.brotis.eu