ACO Group

ACO Grupa
– 1946, kompaniju osniva Josef-Severin Ahlmann u Njemačkoj
– 4.800 zaposlenika u preko 40 zemalja (Evropa, Amerika, Australija, Azija, Afrika)
– 30 proizvodnih pogona u 15 zemalja
– Prodaja u 2017. godini: 775 miliona €

U proizvodnji primjenjujemo najnovije tehnologije u obradi materijala od polimernog betona, armiranog betona, livenog željeza, čelika, nehrđajućeg čelika kao i kompozitnih materijala za unutrašnju i vanjsku primjenu. ACO proizvodi zadovoljavaju uvijek aktuelne zahtjeve za tehničke inovacije, ekonomičnu primjenu i održivu gradnju.

Postoji još jedna činjenica koja karakteriše ACO snagu: smatramo da je komunikacija presudan faktor za uspjeh kompanije. Uz intenzivno upravljanje znanjem, koristimo svaku priliku za povezivanje i razmjenu kreativnosti, znanja i iskustva u svijetu, koje rado dijelimo sa partnerima i klijentima.
Kreativni rad uspijeva bolje u kreativnom okruženju. Iz tog razloga umjetnost čini sastavni dio ACO korporativne kulture.

ACO Group

ACO Grupa jedan je od lidera na svjetskom tržištu po proizvodnji sistema za površinsku odvodnju. Klimatske promjene dovode nas oči u oči sa brojnim izazovima kako bi ponudili kvalitetna i inovativna rješenja kao odgovor na dolazeće ekološke promjene. Svojim integrisanim pristupom, ACO se zalaže za profesionalnu odvodnju, ekonomično prečišćavanje, te kontrolisano ispuštanje i ponovnu upotrebu vode.

NazivACO GROUP
ZemljaNjemačka
Websitewww.aco.ba